Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.


Nyhetsbrev

For spesialtilbud og nyheter direkte til deg!

 

Virtualisering, cloud-computing og trådløs teknologi har endret bruken av IT i bedriftene. Der hver bruker før kanskje hadde en bærbar PC, har hver bruker nå gjerne flere enheter med trådløs tilgang - laptop, smart-telefon, nettbrett osv. Flere brukere ønsker også i større grad å bestemme selv hvilke IT-verktøy de benytter for å utføre sitt arbeid. Applikasjoner og innhold skal kunne leveres til en hvilken som helst enhet, når som helst og hvor som helst. Dette gir nye utfordringer for bedriftenes IT-administratorer. Med sin kontrollerløse arkitektur og innovative funksjoner har Aerohive verktøyene som hjelper deg med å forberede ditt nettverk på den nye trådløse hverdagen.

 

Den kontrollerløse arkitekturen som Aerohive har holdt fast på siden oppstarten gjør løsningen fleksibel med tanke på installasjon og utvidelse samtidig som den optimaliserer ytelsen ved å unngå flaskehalser i nettverket. Grunntanken er at data alltid skal gå korteste vei mellom to endepunkt fremfor å sendes via en WLAN-kontroller. Ved å unngå den kostbare kontrolleren blir Aerohives løsning også kostnadseffektiv for mindre installasjoner der man bare trenger et par aksesspunkt. Kontrolloppgavene som normalt utføres av WLAN-kontrolleren er i Aerohives Cooperative Control løsning distribuert til aksesspunktene og funksjoner som f.eks. dynamisk RF-kontroll, Layer 2 & Layer 3 roaming of lastbalansering av klienter løses enkelt. 

 

Last ned Cooperative Control Whitepaper (pdf)

Les mer hos Aerohive

 

WiFi er et delt medium og klienter på samme kanal må dele en begrenset båndbredde. En klients overføringshastighet varierer avhengig av 802.11-utgave (a/b/g/n), RSSI verdi, RF interferens, blokkering av signal og andre faktorer. Siden langsomme klienter bruker lengre tid på å overføre samme mengde data fører dette til at nettverket ofte ikke yter bedre enn den tregeste klienten. Dynamic Airtime Scheduling er utviklet for å motvirke dette og la raskere klienter utnytte sitt fulle potensial. I et miljø med varierende tilkoblingshastighet vil de klienter som er koblet til aksesspunktet med høy data-rate oppleve opp til 10 ganger bedre throughput med Dynamic Airtime Scheduling. Uten at dette går ut over de langsomme klientene.

 

Last ned Dynamic Airtime Scheduling Whitepaper (pdf)

Les mer hos Aerohive

 

I et trådløst miljø dominert av smart-telefoner og nettbrett må man ta hensyn til at disse enhetene ofte har et noe svakere signalstyrke for å øke batterilevetiden. Selv om man kjører på med maks-effekt ut av aksesspunktet og klienten dermed rapporterer om et sterkt signal, er ikke dette nødvendigvis en pekepinn på at ytelsen blir bra. Signalet skal nå frem i motsatt retning også... Aerohives nye aksesspunkt i 300-serien har en redesignet radio spesielt utviklet for å gi et rent og fint transmit-signal og for å øke mottaks-sensitiviteten med tanke på håndholdte enheter. 

 

Last ned HiveAP 350 Datasheet (pdf)

Last ned HiveAP 330 Datasheet (pdf)

Last ned HiveAP 170 Datasheet (pdf)

Last ned HiveAP 120 Datasheet (pdf)

Last ned HiveAP 110 Datasheet (pdf)

Les mer om Aerohives aksesspunkt hos Aerohive

Les Blog som forklarer teorien bak Error Vector Magnitude - EVM

 

 

Får brukerne den ytelsen de forventer? Ofte er det vanskelig å feilsøke på ytelsesproblemer i trådløse nett. Hva skyldes det at en bruker opplevde dårlig throughput i en periode? Var det lokale forstyrrelser eller blokkering av signalet? Eller kan det være congestion på radiointerfacet eller andre steder i nettet. Aerohive gir adminstratoren enkle verktøy for å overvåke ytelsen.  Man kan enkelt se om spesifiserte krav til ytelse oppfylles og eventuelt konfigurere automatiske tiltak som Airtime Boost. Ved problemer har man mulighet for å gå i detalj på forbindelsen til hver enkelt klient. 

 

Last ned Wireless SLA Whitepaper (pdf)

Last ned Client Health Score Solution Brief (pdf)

Les mer hos Aerohive

 

Et økende antall private enheter som tas med på jobb og benyttes i bedriftens trådløse nettverk stiller større krav til kontroll. Aerohive har verktøy som gjør administratoren i stand til å kontrollere hvilke enheter som får slippe inn i nettet og også hvilke rettigheter disse skal ha. Man kan for eksempel benytte OS-gjenkjenning for å plassere alle iOS og Android enheter i en egen brukerprofil. Brukeridentitet for interne brukere kan sjekkes mot AD og benyttes for å sette opp en 802.1x løsning. Ønskes en litt enklere tilkoblingskontroll har Aerohive utviklet en løsning som kalles Private PSK. Med denne får hver enkelt bruker sin egen unike WPA2 PSK. Gjestebrukere kan også administreres enkelt og sikkert ved hjelp av Aerohives PPSK løsning med roterende nøkler av begrenset varighet.

 

Last ned Secure Guest Access & MID Mgt Solution Brief (pdf)

Last ned Private PSK Solution Brief (pdf)

Les mer hos Aerohive

 

Copyright © 2019 HeathComm. All rights reserved.
Webshopen er levert av MultiCase™ Norge AS
3.12.2.12